Сеть офтальмологических клиник для взрослых и детей
Записаться на прием
18 Март 2020

COVID-19

COVID-19

Шановні клієнти!
Враховуючи ситуацію, що склалась у світі з розповсюдженням гострої респіраторної хвороби COVID-19, Указом Президента України від 13.03.20 року №87/200, постановою Кабінету міністрів України від 11.03.20 року 3211 та рышенням міськогоголови м. Херсон:

Медичний центр з 17.03.2020 року працює за закритими дверима, щоб уникнути скупчення в медичному центрі більше ніж 10 осіб.

  • Ми приймаємо клієнтів по черзі не допускаючи скупчення людей.
  • Сподіваємось на вашу свідомість та повідомляємо, що осіб з явними ознаками ГРВІ (підвищена температура, кашель, нежить, катаральні явища) ми обслуговувати не будемо, щоб не наражати на небезпеку вас і нас.
  • Якщо ви захворіли – повідомте нас по телефону і ми перенесемо ваш запис до лікаря або видачу окулярів і контактних лінз.
  • Лікарі будуть приймати в плановому режимі пацієнтів які записані на прийом. Супроводжуючих осіб просимо очікувати поза межами медичного центру.
  • Якщо ви прийшли на прийом на свій час, отримати окуляри, контактні лінзи, тощо і зачинені двері, – зателефонуйте нам і ми відкриємо 
    Усі замовлення на окуляри виконуються, окуляри видаємо.

Ми вживаємо всіх необхідних заходів протиепідемічної безпеки, які рекомендовані для протидії поширення вірусу (вологе прибирання, обробка поверхонь дезінфікуючими засобами, кравцювання приміщень, провітрення приміщень).

Про подальшу роботу будемо вас інформувати на нашому сайті 
Бажаємо усім нам здоров’я та найшвидного подолання COVID-19

З повагою адміністрація медичного центру Експрес оптика.

 


Для дистанційного спілкування працюють наші телефони:


 

Дякуємо за порозуміння! Бережіть себе!